Rodinné pobyty 2020

11. May 2020

Poznejte s námi krásy letního Monince a okolí a vychutnejte si léto plné aktivit. Je libo prodloužený víkend? Vyhovuje vám kratší výlet na 4 noci nebo prefereujte totální relax v plnohodnotné pětidenní nebo dokonce sedmidenní dovolená? Domníváme se, že letošní nabídka uspokojí každého zájemce o dovolenou v ČR a navíc jako bonus rodinné animační programy k tomu.

Prodloužený víkend

Prodloužený víkend na Monínci? Proč ne! Přijeďte k nám a ubytujte se od neděle do středy na 3 noci a udělejte si pohodu uprostřed týdne! Vyrazte na výlet a poznávejte okolí Českého Meránu. Vyjeďte si lanovkou a vychutnávejte si okolní přírodu nebo vyzkoušejte animační programy pro celou rodinu.

Krátký výlet na 4 noci

Pokud vám stačí kratší dovolená, máme balíček přesně pro vás! Ubytujte se na 4 noci na Hotelu Monínec*** nebo na Nové  Javorce a vyzkoušejte animační programy pro celou rodinu, wellness nebo třeba venkovní bazén s perličkami! A spoustu dalších aktivit!

5 nocí za cenu 4

Ubytujte se v létě na hotelu nebo na Nové Javorce na 5 noci za cenu 4! Užijte si rodinné léto na Monínci a zažijte zábavu i relax na jednom místě. O děti bude postaráno! Můžete společně dovádět celý den v bazénu nebo jít na výlet poznávat krásy okolí. A až budou děti na animačním programu, můžete si užít chvilku klidu v našem wellness nebo jít na romantickou vyhlídkovou jízdu lanovkou...

7 nocí za cenu 5

Je čas poznávat krásy Česka! Přijeďte k nám na 7 nocí za cenu 5 a užívejte plnými doušky čas strávený s rodinou! Máme pro vás připravené tipy na výlety po okolí, animační program pro děti, vstup do bazénu i wellness a navíc i vyhlídkovou jízdu lanovkou. Užijte si rodinné léto na Monínci a zažijte zábavu i relax na jednom místě.

Animační programy pro celou rodinu

Pokud vaše děti chvilku neposedí a rády blbnou celý den, máme pro ně přesně to pravé! Animační programy na každý den a po celý den! Protože na Monínci máte o zábavu postaráno!